PVC дограма Варна, алуминиева дограма Варна, промишлени ремонти, окачени фасади, зимни градини
 

Как да изберем фирма за дограма

31 май 2011г.


Всеки ден на пазара се появяват множество фирми за производство на дограма. Изборът на подходяща фирма при тази конкуренция, неизбежно е много труден.

Преди всичко обърнете внимание на репутацията на фирмата и нейният опит на пазара. Доверявайки се на доказани фирми потребителите си купуват не само качествена дограма на достъпна цена, но и спокойствие и истинска гаранция, която ще има кои да изпълни през следващите години.

Нито една сериозна фирма няма да ви назове окончателна цена преди да узнае точните размери на Вашата дограма и нейната конфигурация. Служителите на фирмата, трябва да могат да Ви обяснят подробности по изпълнение на поръчката. Ако не изслушат Вашите желания, ако не Ви попитат за приблизителните размери на прозорците и вратите, ако Ви кажат направо някаква цена на квадратен или на линеен метър, тази цена съответно ще се промени в процеса на работа в посока нагоре и ще Ви заблуди.

Най-важните неща, за които трябва да пипитате са:

•  профилите, с които работи фирмата;

•  обкова;

•  стъклопакетите;

•  най-добрия вариант, който биха Ви предложили конкретно за вашето жилище.

Посетете офисите на фирмите, които сте си набеязали и вижте мостри на продукцията им. Попитайте за гаранцията, която фирмата предоставя. Гаранцията на дограмата по закон е 5 години.

Дограмата се сменя след десетки години, така че правилният избор е много важен, а поправянето на всяка грешка е много скъпо и бавно. За да отговорим на желанията на всеки клиент, ние предлагаме дограма на водещия производител Rehau на достъпни цени и с 20 години гаранция.

Назад

Архив:

Защо да посрещнем зимата с нова дограма

Цветове и декори при дограмата

Защо е толкова важен изборът на стъклопакет?

Как да се грижим за PVC дограмата?

Има добри решения и по време на криза ...

 
     
© Стройпродукт Крайчев
интернет маркетинг от Invitro Ltd. : : : концепция и дизайн от Lemon.bg