top of page

ПВЦ дограма

ПВЦ дограма 

Стройпродукт Крайчев предлага ПВЦ дограма за Варна и областта в различни ценови категории, запазвайки високото качество като използва профилите на Профилинк и Вивапласт. И двете фирми са Български производители, което позволява бързи доставки с разнообразни спецификации.

 

За по-високия клас дограма фирмата предлага изработка на PVC дограма по технология на водещите производители на прозоречни и фасадни системи – Schüco и Gelan. Тази PVC дограма се отличава с висока устойчивост, лесна поддръжка, топло- и шумо защита.

Стройпродукт Крайчев е изключителен представител на фирмата за Североизточна България.
Продуктите на фирмата се изготвят с обков “Siegenia Aubi” – немска фирма с дългогодишна история /от 1873 г./ в производството на строителни елементи и обков за дограма.

 

Всички продукти на фирмата, независимо дали става въпрос за дограма Profilink, Vivaplast са с висок технически стандарт и непрекъснато се усъвършенстват и развиват според изискванията на производителите на врати и прозорци и крайния клиент.

 

Siegenia Aubi произвежда различни системи обкови, които дават възможност за разнообразни варианти на отваряне. Освен класическото хоризонтално отваряне и падащо крило, обковът на Siegenia дава възможност за някои по-нестандартни и оригинални решения.


Z-product_image.jpg
Renovation.jpg

Zet Профилинк

Изпълнението с "каса Zet" позволява монтажа на прозорци без нуждата от довършителна работа. Коефицентът на топло и шумоизолация остава непроменен, а също така прозорците добиват естетичен външен вид.

Renovation Профилинк

Изпълнението "с каса Renovation" позволява монтажа на прозорци върху стара дограма без нуждата от демонтаж, като в същото време се постига висока степен на топлоизолация.

d-product_image.jpg

5 кaмерна Премиум Профилинк профил за дограма

С дълбочина на профила 70мм за производство на висококачествени PVC прозорци с дограма Профилинк. Тази система се откроява със своя красив дизайн и възможността да се реновират стари прозорци (с каса Renovation), както и да се монтират прозорци без нуждата за довършителна работа (с каса Zet).

d-product_image=-1.jpg

4 кaмерна Класик Профилинк профил за дограма

С дълбочина на профила 60мм за производство на висококачествени PVC прозорци. Таза система се отличава с оптималната комбинация между качество и цена, което позволява икономично решение за енергоспестяване с отлични показатели.

Предимства на PVC дограмата, произведена и монтирана от Стройпродукт Крайчев:

1. ШУМОЗАЩИТА

Шумоизолацията предполага по-трудно преминаване на звукови вълни от околната среда в шумозащитеното помещение. Шумът се измерва в децибели (dB), като нулевото ниво (0 dB) е така наречената „пълна тишина”, при която нормалното човешко ухо не чува нищо.

 

2. ТЕРМОЗАЩИТА
PVC прозорците може значително да намалят разхода на енергия за отопление през зимния сезон. Добрата термоизолация на прозореца предполага ниски стойности на коефициента на топлопроводимост на отделните елементи – профили и стъклопакет. PVC дограмата предлага отлична комбинация между икономичност и екологичност. С PVC дограмата ще намалите разходите си за отопление. 

3. ЗАЩИТА СРЕЩУ НАПАДЕНИЯ
“Стройпродукт Крайчев” изработва дограмата с обков “Roto”. Taзи технология дава стабилност на прозорците и вратите.

4. ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА
PVC дограмата има повърхност, която трудно се замърсява и лесно се почиства. Освен това тя е антистатична.

5. ЦВЕТОВИ РЕШЕНИЯ
ВРАТИТЕ и ПРОЗОРЦИТЕ, изготвени от PVC профили са перфектната хармония между функционалност и дизайн. Предлаганите от Стройпродукт Крайчев PVC врати и прозорци се характеризират със стабилност, дълъг живот, красив дизайн, съобразен с Вашия интериор.

Независимо кой тип дограма - алуминиева или ПВЦ ще изберете, Стройпродукт крайчев ще Ви осигури качество, бърз монтаж и надеждно решение, съобразено с особеностите на Вашия дом и бюджет. За клиентите от град Варна за дограма, ще съобразим и условията в климата и в зависимост от помещението ще Ви предложим правилното решение. 

Партньори за доставка на ПВЦ профили
Партньори  
logo.png

КВЕ е основана през 1980 година като Kunststoffproduktion für Bau- und Elektrotechnik (Производство на пластмаси за строителна техника и електротехника). Тя е един от водещите производители на профили за прозорци както в Германия, така и в цяла Европа.

КВЕ предлага всеобхватна, но компактна продуктова програма, отговаряща на всички изисквания на модерното производство на PVC-прозорци.

В международен план КВЕ има славата на пионер на високопроизводителната екструзия. 

bottom of page