Надеждно качество и опит от повече от 20 години 
Алуниниева дограма
products2.jpg

Нашата технология

Стройпродукт Крайчев притежава два цеха за производство на PVC и алуминиева дограма и складови помещения за съхранение на материалите. В цех “1” се извършва обработката на профилите – тяхното разкрояване, PVC заваряване, монтиране на метални профили в полимерната дограма и др.В цех “2” се изготвят стъклопакетите.

 

Могат да бъдат използвани различни видове стъкла, според желанията на потребителите. Стъклата биват първо прецизно почистени, след което се поставят на разстояние едно от друго, помежду им се слага метален дистанционер, снабден от двете си страни с гумени уплътнения, след което се заливат със силикон. Следва обработка със силикагел, който обира останалата влага. Всичко това се извършва по специален технологичен начин, с професионална техника.

 

“Стройпродукт Крайчев” предлага всякакви решения за врати и прозорци, зимни градини, окачени фасади, балкони, изцяло съобразени с техническите изисквания на помещението и клиентските желания. Плъзгащи прозорци, такива отварящи се в няколко посоки, отваряеми и неотваряеми решения, както и различните цветови възможности ще направят Вашия дом или офис комфортен, модерен и защитен.

Партньори за доставка на материали
Партньори 
Водеща немска фирма в производството на качествени ПВЦ профили 
Техният спектър от решения е многообразен: от системи за прозорци и врати, системи за плъзгане и слънцезащитни решения.
Стройпродукт Крайчев е изключителен представител на фирмата за Североизточна България от град Велико Търново до Бургас. 
 
повече
logo.png