top of page

Алуминиева или ПВЦ дограма за град Варна

Ще разгледаме този въпрос под призмата, че град Варна е с повишена целогодишна влажност и непрекъснат вятър, което би било добре да се съобрази при избора на дограма. Също така не трябва да забравяме, че вратите и прозорците създават не само изолация, но са част от интериора на дома ни.1. В случай, че ще поставяте дограма на жилището си, PVC дограмата е по-подходяща, тъй като осигурява по-добра изолация. Ако ще остъклявате балкон е по-подходяща алуминиевата дограма.

2. Ако ще поръчвате дограма за магазин или склад, алуминиевите прозорци и врати са подходящият избор. Те не се нуждаят от специални грижи, могат лесно да се ремонтират или сменят. Също така рамките могат да се изработят в най-различни размери и форми.

3. Ако трябва да смените вратата на банята, то тогава PVC врата е по-подходяща, тъй като създава добра изолация от влагата.

4. Ако държите да поръчате дограма, при която в последствие ще се налат промени, не се спирайте на PVC дограма. Конструкциите не могат да се ремонтират.

5. Независимо дали ще изберете алуминиева или ПВЦ дограма за жилище от град Варна, е добре да се спрете на троен (двукамерен) стъклопакет и пвц дистранционер, при което ще си осигурите много добър коефициент на топлопроводимост и ще намалите с близо 10 градуса температурата, при която се получава конденз. Вижте статията за конденза.

0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Commentaires


bottom of page