top of page

PROFILINK Premium с допълнителните изолационни камери

Актуализирано: 7.11.2018 г.

Стройпродукт Крайчев Ви представя ПВЦ дограма за град Варна PROFILINK Premium + с допълнителните си изолационни камери и забележителен коефициент за топло-проводимост

ПРОЗОРЕЧНИ СИСТЕМИ PREMIUM+ (Профилинк)

Стройпродукт Крайчев има удоволствието да Ви представи ПВЦ дограма за град Варна PROFILINK Premium+ - с допълнителните си изолационни камери този вариант предлага забележителен коефициент за топло-проводимост.

07 ноември 2016 г.

Изолация

Изключителният коефициент на топлопреминаване позволява достигането на европейските стандартите за енергоспестяване, дори и с нискобюджетните еднокамерни стъклопакети.

Шумозащита

Шумозащитата достига до отлична тестовата стойност с нормален стълопакет, а със специални стъкла се достигат значително по-високи стойности.

Уплътнение

Резултатите от тестовете за пригодност по отношение на въздухопропускливост и плътност при проливен дъжд отговарят на най-високите изисквания.

Живот

Висококачествени и издържливи, продуктите PROFILINK се открояват с дълготраен период на експлоатация.

Стъклопакет

Дебелина на стъклопакета до 36мм прави възможно поставянето на най-модерните топло и шумозащитни стъкла.

Сигурност

Монтираните в профилната система и завити в армировката обкови предлагат висока степен на базисна противовзломност. Без проблем се достигат и степените на противовзломност от клас WK1, WK2 и WK3.

0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page